0

Laupäeval tuleb kuni 18 kraadi sooja

Avatar

BNS

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval kuni 18 kraadi sooja ning kohati on oodata tugevat vihmasadu.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Kirde-Eestis vihma. Mitmel pool on udu. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-7 m/s ja laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Hommikul lähenevad kagu poolt vihmapilved. Kohati on udu, muidu on nähtavus enamasti hea. Sooja on 7-9 kraadi.

Hommikupoolikul on Lääne-Eestis muutliku pilvisusega ja sajuta ilm. Ida-Eestis on ilm pilvisem ning kagu poolt saabuvad vihmapilved. Pärastlõunal laieneb sadu lääne-loode suunas. Ida-Eestis on sadu kohati tugev ja kohati võib äikest olla. Hommikupoolikul puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, pärastlõunal pöördub loodesse, õhtul läände ja edelasse ning tugevneb 4-10, Ida-Eestis ja põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Lääne- ja Kesk-Eestis on sooja 13-18, Ida-Eestis ja kohati rannikul 8-12° kraadi

Peipsi järvel puhub hommikupoolikul muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, keskpäeval pöördub loodesse, õhtul läände ja edelasse ning tugevneb 5-10, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus on hommikupoolikul 0,3-0,8 meetrit, pärastlõunal ja õhtul 0,8-1,3 meetrit. Sajab vihma, sadu on kohati tugev, võib olla äikest. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 10-12 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz