Naised Köögis laulab naistest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Muusikud Sofia Joons (vasakult), Kristiina Ehin, Katrin Laidre ja Kairi Leivo mahuvad ühiselt märksõna alla alla Naised Köögis. Aprilli lõpus harjutasid nad Läänemaal Nõmmkülas. Foto Eduard Laur

Täna õhtul Haapsalus kontserdiga oma plaati „Uhke ja vaba” esitlev ansambel Naised Köögis on eesti naiste saadik, kes nende mõtted, tunded ja igapäevaelu sõnadesse paneb.

Lääne Elu ajakirjanikud said ansambliga Naised Köögis (Kristiina Ehin, Sofia Joons, Katrin Laidre ja Kairi Leivo) kokku Läänemaal Sutlepa lähedal Nõmmkülas, kus naised enne õhtust esinemist proovi tegid. Ühe uuema loo „Klaara ja Veera” videos on ilusasti näha ajaleht Lääne Elu. Naised loevad seda ja arutavad, kuidas nad nüüd uue valitsuse ministrite nõudmisel hakkavad lapsi tegema.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Siempre TANGO
4 aastat tagasi

Viimasel hetkel vahetatud uue plaadi nimi jätab vähemalt ühe inimese tänasele kontserdile minemata.

mammi
4 aastat tagasi
Reply to  Siempre TANGO

Just täna käisin kontserdil, meeldis väga, vahelduseks erines tavalisest -vahejutud ja tutvustused, toredad naised ja andekad sõnaseadjad. Hea oli ka see, et helitehnikul õnnestus normaalset heli taset hoida,mõni üksik koht juhtus ülevõimendatud olema.