Euroopa päev toob Haapsallu parlamendikandidaadid ja Ivo Linna

Euroopa päeva juhib Ivo Linna. Arvo Tarmula

Laupäeval tähistatakse Haapsalu turul Euroopa päeva, kus Europarlamendi saadikukandidaadid esinevad telesaate „Reis ümber Eesti“ formaadis.

Festivalil on kohalike toodete turg, õpilas- ja minifirmade laat, telk koos esinejate ja meelelahutusprogrammiga ning olemas on ka lasteala.

Ürituse päevajuht on legendaarne Ivo Linna. Muusikalised vahepalad esitab ansambel Supernoova, lisaks kuuleb laulmas ka Ivo Linnat ja Antti Kammistet.

Euroopa päeva üritusi korraldab Euroopa komisjoni esindus koostöös Europe directi teabekeskuste, Riigi tugiteenuste keskuse, Euroopa parlamendi büroo, ELi liikmesriikide saatkondade ja paljude teiste partneritega.

Üritus algab 4. mail kell 10 ja lõppeb kell 14. Üritus on tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aga miks peaksid
4 aastat tagasi

EKRE-kad üleüldse seal olema, sest nende meelest ei sobi isegi Euroopa Liidu lipp Toompeale. Arusaamatuks jääb miks Helmed, Põlluaas ja Poolamets üldse kandideerivad Brüsselisse. Rahvaliit (kelle liikmeskonna kaaperdas EKRE) oli EL-ga liitumise toetaja ja selgitas külarahvale EL olemust. Kuiväga me ka ei tahaks, oma naba imetlemisest pole kasu. Maailma naba ei ole Eesti. Kahjuks või õnneks…

Agu
4 aastat tagasi

EL i lipp võeti ära, kuna Eesti eesistumise aeg sai läbi, see pandi selleks puhuks, aga ära ei võtnud keegi. Me elame ikkagi ennekõike Eesti Vabariigis ja meil on oma lipp olemas. EU lipp on toompeal täitsa olemas ka ju. Paanikat vaja üles ajada jäellegi?

Jaanus
4 aastat tagasi

Palun selgitage, miks ei ole “Reis ümber Eesti” ja Euroopa päeva üritustele kutsutud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kandidaate?

Anti
4 aastat tagasi

Väga oskuslikult käib see Eesti poolitamine. Kas Ivo Linnat kaasaks praegu keegi sellesse palagani vastukeeleks, kui Tõnis Mägi ei propageeriks EKRE poliitilist maailmavaadet ja platvormi?

Mina.
4 aastat tagasi

Kaabumehi polegi kohal.

Aleks
4 aastat tagasi

Kunagi üks parimaid lauljaid oli solvunud kui teda nimetati kremli ööbikuks.
Nüüd jällegi teeb üks hea laulja kõik, et saada brüsseli ööbikuks…

Merka
4 aastat tagasi
Reply to  Aleks

Tühjade südamete ööikut ei lähe enam iialgi
kuulama, isegi ta juubelikontserdile mitte.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Merka

Väga õige!

Maie
4 aastat tagasi

Väga huvitab, kes neist EP saadikutest tulevad?