Lobjakas pani Viljandis publiku ahhetama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula noormees Andri Lobjakas laulis Viljandis koos Ivo Linnaga. Foto: Kuvatõmmis
Lihula noormees Andri Lobjakas laulis Viljandis koos Ivo Linnaga. Foto: Kuvatõmmis

Lihula noormees Andri Lobjakas üllatas Viljandis Mati Nuude 80. sünniaastapäeva kontserdil oma lauluoskusega nii publikut kui ka Ivo Linnat.

Kontsert Viljandis oli neljapäeval täies hoos, kui lava taha ilmus Tre Raadio reporteri sõnul „kõigile tundmatu noormees” ja pöördus Ivo Linna poole, öeldes, et tema unistuseks on kunagi laval koos Apelsiniga mõnd Mati Nuude kuulsaks lauldud laulu esitada. „Kõigile tundmatu” noormees oli Lihula kandis hästi tuntud Andri Lobjakas. Muheda mehena tuntud Ivo Linna leidis, et mis seal nii hullu ikka juhtuda saab – las tuleb!

Ahhetasid nii muusikud kui ka publik – Lobjaka esitatud „Jambalaya” kõlas suurepäraselt. Lobjakas  sulandus kenasti ansamblisse koos Ivo Linna, Koit Toome, Juss Haasma, Kalle Sepa ja Apelsini muusikutega, kes olid koos lõpulooks lavale tulnud.

Laupäeval oli Lobjakas Mihkli laadal musitseerimas koos Justamendiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments