0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsus tahab osta Nõva sadama

Turbatootjale Kekkilä kuuluva sadama eest pakub vallavalitsus 175 000 eurot. „Kekkilä teda ei kasuta, õnnetus seisus ta seal seisab,” ütles Lääne-Nigula valla arendusnõunik Raina Jeeberg. Kekkilä kavatses sadama kasutusele võtta turba väljaveoks, kuid pole seda teinud ega kavatsegi teha.

Anu Kikas: transport on tähtis, aga töökohad veelgi enam

Haldusreform liitis vallad ja kaotas maavalitsuse, viimase rolli täidab nüüd sihtasustus Läänemaa, mida juhib mullu Võrumaalt pärit ning Brüsselis ja Tallinnas töötanud Anu Kikas. Millega sihtasutus tegeleb ja millne on selle juhi taust, Kikas Lääne Elule antud intervjuus räägibki.

Ranna rantšos on kutsikauputus

Vanal Läänemaal teisel pool Matsalu lahte Kõmsil Ranna rantšo loomapargis on kevad – peab hoolega ette vaatama, et müravatele ja ringi sebivatele loomatittedele peale ei astuks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz