Restoranid korraldavad segaduse

Lääne Elu

info@le.ee

Vutipesa pidajad Ardo Kikerpill ja Maria Laus. Arvo Tarmula

Kahe Läänemaa söögikoha – Vutipesa ja Dirhami kalakohviku – kokad korraldavad märtsis restoranisegaduse „Köök köögis”, kus vahetatakse kohad ja pakutakse oma parimaid palu külalisköögis. Roogade valmistamiseks kasutatakse kohalikku toorainet.

Vutipesa tutvustab end Dirhami kalakohvikus 23. märtsil, pakkudes viiekäigulist söömaaega. Alustuseks tuuakse lauale kressisalat tumedas seesamikastmes ning pähklitega räimefilee kadakamarinaadis. Kui astelpajukreemiga haugi ramen muna ja murulauguga on söödud, saab asuda apteegitillikastmes mooritud tursa kallale. Magustoiduks on mündi ja musta sõstra mousse.

Dirhami kalakohvik tuleb viiekäigulise õhtusöögiga Vutipesasse külla 30. märtsil. Menüüst leiab soolasiiaburgeri, ahvenamarjasupi, säinakotleti Hollandi kastmega ja põdraliha-kapsaravioolid veinikastmega. Magustoiduks on mannavaht maasikatega.

Roogade kõrvale pakutakse mõlemal õhtusöögil jooke, mille on välja valinud ja tutvustab veinikriitik ja vinoteegipidaja Aare Karolin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tolmu Ahv
5 aastat tagasi

Mina ei plaani kõhutäie pärast külmal ajal küll Dirhamisse sõita. Kui oleks tehtud see planeeritud haide ja hotellidega okeanaarium, siis kindlasti. On vapustav, et saja kalakallistaja kisa pärast jäi see projekt pooleli. Ju neile maksti vähe… Miks maksuamet ei uuri,kes neid valikulisi kaitsjaid rahastab ?? Seda võiks eriti uurida LE tulevane tähtajakirjanik maris..