0

Detailplaneeringu kehtestamise teade Herjava tee 1, Herjava küla, Haapsalu linn

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 6.03.2019 korraldusega nr 204 kehtestati Herjava tee 1 krundi detailplaneering Haapsalu linnas Herjava külas. Planeeringuala suurus on 4640 m² ja piirneb Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maantee, Herjava tee, Sauna tee 10, Sauna tee 7 ja Herjava tee 3 kinnistutega.
Menetletud planeeringulahendusega saab Herjava tee 1 ehituskrundile paigaldada kuni 30 meetri kõrguse mobiilimasti, mobiilimasti teenindava hoone ja ühe ärihoone. Ettepanek on kooskõlas Ridala valla üldplaneeringuga ja muudab olemasolevat Mardi kinnistu detailplaneeringut.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz