1

Canzone esineb emakeelepäeva puhul Estonias

Canzone esineb emakeelepäeval Estonias. Arvo Tarmula

Emakeelepäeval, 14. märtsil esineb tütarlastekoor Canzone Estonias kontserdil „Elab ta sinu sees”, mida korraldajad nimetavad meie oma salakeele kontserdiks.

Peale Canzone esinevad kontserdil Tartu üliõpilassegakoor, Eesti noorte segakoor, Viljandimaa kammerkoor, Musamari koorikooli lastekoor ning VHK keelpilliorkester, juhatavad Küllike Joosing, Silja Uhs, Kadi Ritsing, Ulrika Grauberg, Tiina Mee, Rasmus Puur ja Pärt Uusberg.

Kontsert toob kuulajani valiku eesti heliloojate loodud emakeelset koorimuusikat ning on pühendatud emakeelepäevale. Kavas on laulda Heino Elleri, Mart Saare, Ester Mägi, Cyrillus Kreegi, Veljo Tormise, Alo Ritsingu, Aarne Männiku, Pärt Uusbergi, Hain Hõlpuse, Tõnu Kõrvitsa, Peep Sarapiku ja teiste teoseid.

Kõneleb kontserdi patroon folklorist Marju Kõivupuu. 2019. aasta on kuulutatud eesti keele aastaks ning kontserdiga tähistatakse ka riigikeele 100. aastapäeva. Kontserdiga avatakse ühtlasi laulupeo sündmustekalender.

Kontsert algab 14. märtsil kell 19 Estonia kontserdisaalis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Edu
Edu

teile! Väga tore uudis.

wpDiscuz