Video: Eesti vabariigi 101. aastapäevale pühendatud vastuvõtt ja kontsertaktus Haapsalus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Reede õhtul Haapsalu kultuurikeskuses toimunud aktusel tervitasid pidulisi oma kõnega Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid ja linnapea Urmas Sukles.

Haapsalu linna vapimärk anti üle Ingrid Danilovile.
Ingrid Danilovi kandidatuuri seadsid üles Haapsalu Lionsi klubi, Läänemaa puuetega inimeste koda, Haapsalu kutsehariduskeskus ja pensionäride ühendus. Ingrid Danilov oli Haapsalu linnapea aastatel 2007–2009. Danilov on olnud ka LC Haapsalu Valge Daam president ja on praegu Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor.

Vastuvõtul tuli ettekandele Erki Meistri uus muusikateos „Kullane rand”.
Läinud aastal sünnilinna Haapsallu tagasi kolinud dirigent, helilooja ja maalikunstnik Erki Meister ütles, et ammutas inspiratsiooni rannarootsi rahvaviisidest.
Tunnipikkuse teose kannavad ette kammerorkester ja vokaalansambel Hirvo Surva juhatusel.

Ülekande ja video tegi Minu Rada TV.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
5 aastat tagasi

Ja siingi peab Tarmula kaamera ees kakerdama….Iniemstel vöiks ikka niipalju aega ja viisakust olema,et ei ronita üksteisele selga nagu mingi kanakari lahti lastud…

kestri
5 aastat tagasi

väga he kõne karilaiul, sest ta ise ongi see karmi ebaõiglusega eestlust tappev eeskuju. ja selle nimel toimub igapäevane silmade sulgemine ligimese vaevade ees. seadusigi suudetake lugeda vaid selleks et sealt oma tõde otsida ning naiivne loota et sellisel poliitproilelir nagu karilaid või sukles eladeski mõistus koju tuleb. sest vale valitseb igapäevaselt tõe üle

Chris
5 aastat tagasi
Reply to  kestri

President kersti kaljulId