Galerii: talisuplejad tähistasid vabariigi aastapäeva vees

Talisuplejad tähistasid vabariigi aastapäeva pidulauaga jääaugu ääres. Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22
Talisuplejad tähistasid vabariigi aastapäeva pidulauaga jääaugu ääres. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu talisuplejad tähistasid tänast vabariigi aastapäeva ühisujumisega.

Pidupäevale kohaselt heiskasid ka talisuplejad jääaugu äärde lipu. Heisatud lipp ei olnud tavaline, vaid Haapsalu talisuplejate eestvedaja Kertu Kaljuveeri perele kuuluv eestiaegne lipp. Hiljuti esilinastunud filmi „Tõe ja õigus“ ainetel istus Heli Nöör rahvariietes lõkke ääres ja luges raamatut „Tõde ja õigus“. Anti Nöör mängis meeleolu loomiseks lõõtsa, samal ajal võtsid Heli Nöör ja Merike Laur seljast rahvariided ja läksid ujuma.

Talisuplejatele kohaselt oli pidulaud kaetud jää peale ja selleks, et kehakinnitust saada, tuli ujuda jääaugu teise otsa. Haapsalu kunstikooli direktor Marika Aedviir ujus lauldes isamaalisi laule. Ühel ujuma asunud mehel hakkas vees nii külm ja teatas, et ta ei tahagi võileiba ja pööras poolel teel otsa ringi.

Talisuplejate peole saabusid ka kaks üle mere Noarootsi uisutajat, kes samuti keha kinnitasid ja jätkasid teed sihtkoha poole.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kahju
5 aastat tagasi

et esitalisuplejat polnud