Ranna rantšo lemmikkoera tapmist uurib politsei

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Rantšo pidaja Ande Baikov. Eduard Laur

Teisipäeval keset päeva Kõmsi lähedal asuva rantšo juures põllul maha lastud koer oli mitte ainult pereliige, vaid tuhandete koduloomapargi külaliste lemmik.

Rantšo perenaisele Ande Baikovile on tema Facebooki lehel avaldanud kaastunnet ligi 500 inimest, postitust on jagatud üle 5000 korra. End aastate jooksul koos Mõmmiga pildistanud lapsed jagavad tema mälestuseks fotosid.

Baikovi telefon oli eile hommikul tundide kaupa kinni, sest helistasid sõbrad ja tuttavad ning rantšos külas käinud inimesed, kes kõik tahtsid talle leinas tuge pakkuda. Intervjuu ajaks tuli Baikovil telefon tuppa jätta, sest see helises vahetpidamata.

„Ma ei oleks eales osanud arvata, et inimesed niimoodi kaasa elavad,” ütles Baikov. „Mõnikord tundub, et headust pole olemas, et seda pole kellelegi vaja, aga nüüd näen, et headust on maailmas väga palju.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments