Lääne Elu paberleht neljapäeval, 21. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Sügisel ootab Haapsalut veel üks teeremont

Haapsalu linnavalitsus sai majandusministeeriumilt raha, et hakata sel sügisel remontima Jaama tänavat.
Kolmapäeval teatas majandusministeerum, et Haapsalu linnavalitsus saab raha Jaama tänava ja Kiltsi tee rekonstrueerimiseks.

Ranna rantšo omanik otsib koeratapjat

Teisipäeval keset päeva Kõmsi lähedal asuva rantšo juures põllul maha lastud koer oli mitte ainult pereliige, vaid tuhandete koduloomapargi külaliste lemmik.

Rantšo perenaisele Ande Baikovile on tema Facebooki lehel avaldanud kaastunnet ligi 500 inimest, postitust on jagatud üle 5000 korra. End aastate jooksul koos Mõmmiga pildistanud lapsed jagavad tema mälestuseks fotosid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Logistik
5 aastat tagasi

Taotletakse raha ja parandatakse teid, et saarte transiit ja igasugused raskeveokid ikka läbi linna sõidaksid!? Mujal maailmas katsutakse tänapäeval ikka linnad muuta inimestele, mitte veoautodele. Linnast ümbersõit tuleks ehitada

Kandidaat
5 aastat tagasi
Reply to  Logistik

Valides selle mistaoligi Karilaiu saad raudtee ja ümbersõidu. Kaubapeale kosmodroomi ka.

Zanders
5 aastat tagasi

Märtsikuus saab EKRE kõik ministritoolid…
Siis tuleb suur audit ja vangimajad saavad täiendavat klientuuri…
Kaua see pättide ja sulide riik püsib?

K.S
5 aastat tagasi

Ja põhiline, et raha antakse ikka selleks, et SÜGISEL remonti alustada…Et talv jälle mureta. Oinakari, mis muud…Miks krt, just siin linnas kõik tagurpidi käib? Äkki on neil seltsimeestel ikkagi õigus, kes arvavad et linnavalitsus a.ju ja linnapea tuleks … lasta???
.

veel üks teeremont?
5 aastat tagasi

oh appike!!! ma KARDAN paaniliselt, et veel mõni tänav üles kaevatakse ning sellisena jäetakse. see kaos, mis praeguseks juba pikemat aega toimunud on, ainult kinnitab, et teeremondi alal on linnavalitsus saamatum kui märg kass!

linnakodanik
5 aastat tagasi

Milles küsimus? Neuroloogiahaiglal oli seal tondivarest mudahoidla. Haigla võttis selle maha ja tekkis lootus, et sinna kerkib midagi ilusamat. Nüüd kui paberil ka midagi ilusat on, hakkab linnavalitsus järjekordselt oma võimu näitama. Kellele see ehitus merevaate varjab? Ärge sattuge naerualusteks. Linnavalitsus on väljaehitanud Tagalahe äärde rannapromenaadi Promenaadi hotellini ja mina linnakodanikuna käin seal sageli merd nautimas. Kui nüüd haigla hoone valmis saaks, siis see võimalus merd nautida jääb. Kui linnavalitsuse ametnikku see lahendus häirib, siis see on tema probleem, kui ta endale selle krundi soetas.

Kübe
5 aastat tagasi

Räägime nimedest ka? Kellel konkreetselt vaadet kõige enam varjab? Äkki mõni ametnik?

linlane
5 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Tundub, et see nn ametnik seekord siiski kaotab ja haigla saab oma krundile uue hoone ehitada. Muide, ka eramu saab uude kohta vajadusel ehitada kui see koht enam konkreetsele isikule ei sobi. Haapsalus ju ruumi veel on.

Zanders
5 aastat tagasi

Olen ka surmanuhtluse poolt..
Aga mineva reede 1,5 tundi peedistati mind kahe kõrge politseiametniku poolt….
Lossiplats 4

Nimi kohustuslik
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

Vähe peedistati. Luba veel kedagi ära tappa ja siis istud kauem.

Tont
5 aastat tagasi

Ka haiged inimesed tahavad ujuda.Arvan,et kui juba haigla ja sanatoorium praegu seal on,võiks seda kohta natuke süvendada ja teha ka ujuvkaid,kus juba tervemad saaks soojemal ajal endale toiduks kala püüda ning ujuda suvel.Või on see neuroloogia haigla salaplaan kundede juurdesaamiseks? Haapsalu tänavad on tihti nii libedada,et kui jääd seal merd vahtima,oled kindel haigla kunde. Ja mis Jaama tn teeremont praegusele Tallinna mnt. omale veel otsa? Remont on see, kui töö käib,mitte see, kui tee lõhutakse ja pool aastat on vaikus. On viimane aeg surmanuhtlus taastada.

K.S
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

See kuidas linnavalitsus tee sügisel üles kaevas ja siis seisma jättis näitab ilmekalt linnavalitsuse suhtumist linnaelanikesse… Meie võimuses on näidata oma suhtumist valimistel. Niiet kõik valima ja teeme sellele saamatule logardipolgule tuule alla…

Taat
5 aastat tagasi
Reply to  K.S

Remondid plaanitud ju kohalike omavalitsuste valimiste vahelisse aega ning ebameeldivused selleks ajaks unustatud, valitakse jälle samu nägisid