Lähipäevil on öösiti oodata parajat pakast

Avatar

BNS

Lumine ja jäine Eestimaa. Sateliitfotolt on näha, et Väinamerel on Hari kurgu piirkonnas suur osa merest jkäävabaks muutunud. Foto: ilmateenistus

Lumine ja jäine Eestimaa. Sateliitfotolt on näha, et Väinamerel on Hari kurgu piirkonnas suur osa merest jkäävabaks muutunud. Foto: ilmateenistus
Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil öösiti oodata parajat pakast ja ka päeval on valdavalt miinuskraadid.

Neljapäeva öösel pilvisus lääne poolt alates hõreneb. Ida-Eestis sajab vähest lund, hommikuks sadu lakkab. Puhub loode- ja põhjatuul 7-13, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 3-8 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ja kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 1-6 kraadi, pärastlõunal temperatuur langeb veelgi.

Reede öösel on selge ja kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s. Külma on 8-13, rannikul kohati 4 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s, õhtul pöördub lääne poolt alates läände ja edelasse. Külma on 2-8 kraadi.

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab vähest lund. Edelatuul tugevneb 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 5-10, sisemaal kuni 14 kraadi, hommikul on külma 1-7 kraadi, lääne pool tuleb aga juba kuni 2 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi, saartel ja rannikul ka vihma. Puhub edela ja läänetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz