Mudilased selgitasid meistreid rahvastepallis

Noored rahvastepallurid. Foto: erakogu
Noored rahvastepallurid. Foto: erakogu

Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlused rahvastepalli 1.-3. klassidele toimusid Haapsalus. Osales viis kooli ja võistlus viidi läbi turniirisüsteemis.

Poiste konkurentsis ei andnud teistele sõnaõigust Haapsalu linna algkooli esindus ja võitis esikoha kaotamata ühtegi geimi. Teise koha saavutas Uuemõisa algkool (õpetaja Kaja Ladva) ja kolmanda Noarootsi põhikool (õpetaja Silver Schönberg).

Algkooli poiste võistkond: Marten Alvin Keldrima, Andri Rüü, Targo Prikman, Sander Rüütle, Kaspar Järvi, Drevon Küttim, Olle Palu, Kerdo Kingisepp. Õpetaja Ulrika Tülp.

Järjekordselt oli tüdrukute parimate selgitamine väga pingeline. Esikolmik kogus võrse arvu võite. Omavahelistes mängudes tekkis „surnud ring“. Alles geimeide arvestamisel tuli välja võitja. Selleks osutus Uuemõisa algkool.

Meenutuseks, et eelmisel aastal tuli kolme esimese vahel korraldada veel mini lisaturniir. Teine oli Oru Kool (õpetaja Renno Silde) ja kolmas Haapsalu algkool (õpataja Laine Küttim). Võitnud Uuemõisa tüdrukute võistkonnas mängisid: Siie Grete Klemmer, Elisabeth Kovtun, Birgitta Teppan, Laura-Sandra Ojakäär, Anna-britt Aser, Savanna-Kätrin Silde, Kaisa Tiitsma, Meribel Kaljo. Õpetaja Silvia Ladva.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments