Läänemaa koolides külmapühi ei peetud

Õpilased suure külmaga koju ei jäänud. Arvo Tarmula

Kuigi välistemperatuur oli hommikul madalam, kui nn külmapühade pidamiseks lubatud temperatuur, on Läänemaa koolides vähesed õpilased külma tõttu koju jäänud.

Kella kaheksaste andmete põhjal oli õhutemperatuur Läänemaal 21 ja tajutav temperatuur 25 külmakraadi. Õppetunnid võib 1.–6. klassis ära jätta, kui välisõhu temperatuur on miinus 20 kraadi ja madalam, 7.–9. klassis 25 kraadi ja madalam.

„Mõned jäid koju,” ütles Martna põhikooli direktor Tiit Aedmäe.

Aedmäe sõnul oli kojujääjaid pigem vähe ja kõigile kooli tulnud õpilastele toimusid tunnid tavapäraselt.

Palivere põhikooli direktor Karin Rand ütles, et külma pärast pole täna keegi koju jäänud.

Kullamaa keskkooli direktor Meelis Välis rääkis, et nende kooli 1.–3. klassi õpilased sõitsid täna Haapsallu teatrisse, teised õpilased olid Välise sõnul koolis. „Ei jäetud lapsi koju,” ütles Välis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
5 aastat tagasi

Külmapühi? Praegu? Pole ju veel hullu külmagi olnud. Külmapühad võiks kehtida ikka nendele kes päriselt ka mitu km peavad jala kooli kõmpima ja muud transpordivahendit ei ole. Ja tagatipuks linna koolides külmapühi pidada on lihtsalt natukene naljakas. Kas tõesti meie koolimajad on nii külmad?