Elari Tahvinov võitis laskmises järjekordse juunioride medali

Elari Tahvinuv. Foto: Mati Seppi

meie finaalilaskurid vasakult: Martten Tiitsma, Elari Tahvinov, Ekke Alar Toomingas, Karl Gregor Jakk. Foto: Mati Seppi

Eesti juunioride vanuseklassi meistrivõistlustel oli jällegi medalil Elari Tahvinov.

Käesoleva aasta meistrivõistlused toimusid Raplas Sadolini spordihallis. Spordisaal, kus tavaliselt mängib Rapla korvpalli meeskond oli muudetud 50 rajaga õhkrelvatiiruks. Korraldajad oli vaeva näinud ja pannud saali üles ka elektroonilised märklehed. Heameel on tõdeda, et laskmine on Eestis laiapõhjaline ja jätkub järelkasvu ning ei pea korraldama konkurentsi tõstmiseks lahtisi meistrivõistlusi.

Haapsalu esinduse eest tegid parimad tulemused püstoli ja püssi noormehed. Püstoli noormeeste arvestuses tegi põhivõistluses uue isikliku rekordi Karl Gregor Jakk 556 silmaga (3.tulemus). Elari Tahvinov lasi 553 silma (4. koht) ja Ekke Alar Toomingas 548 silma (7. koht). Kõik kolm pääsesid finaali, kus alustatakse laskmist nullist ja alates 12. lasust hakkab kehvema resultaadiga laskur välja kukkuma.

Finaal ei õnnestunud kõige paremini Toomingasel, kes sai kaheksanda koha. Tahvinov ja Jakk lasid vapralt ja olid kogu finaali vältel medalikonkurentsis. Lõpptulemusena sai Jakk neljanda koha ja Tahvinov pronksmedlali. Võitis narvakas Jegor Šahin ja hõbemedali sai valgalane ja võistluse suursoosik Kirill Lepman.

Õhupüssi noormeeste arvestuses tegi oma käesoleva hooaja parima laskmise Martten Tiitsma. 565 silma viisid ta neljandana finaali. Finaal enam nii hästi ei sujunud ja tasuks talle seitsmes koht.

Silver Loorens lasi uueks isiklikuks rekordiks 552 silma, mis andsid 12. koha. Eerik Salfil ebaõnnestus võistlus täielikult ja tasuks 14. koht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments