0

Galerii: Keskerakond alustab kampaaniat, kohale tuleb ka peaminister Jüri Ratas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Keskerakond alustas täna pärastlõunal Haapsalus oma valimiste välikampaaniaga. Foto: Urmas Lauri

Täna pärastlõunal alustasid rohelistesse jopedesse riietunud keskerakondlased Haapsalus oma valimiste välikampaaniat. Möödujatele jagati Antti Leigri ja Jaanus Karilaiu nimedega pastapliiatseid ning Keskerakonna häälekandja Kesknädal värsket numbrit.

Seltskonnas liikus ka Noarootsi mees, valimistel kandideeriv Üllar Neemrand, kuid temal veel nimelist jopet pole ning jagada tuli tal enda pastakate asemel hoopis hiidlase, Palade kooli direktori Antti Leigri kirjutusvahendeid.

Antti Leigri ütles, et tõeline kampaania läheb lahti kell 15 kaubamaja esisel, siis on kohal ka peaminister Jüri Ratas.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz