1

Väikesel viigil on uisurada

Väikesel viigil on sisse lükatud uisurada. Arvo Tarmula

Eilsest on Haapsalus Väikesel viigil sisse lükatud uisurada.

Haapsalu avalike suhete juhi Tõnu Parbuse sõnul veel uisutama minna ei tasuks, sest pealmine kiht ei ole täiesti jäätunud. „Kui seal peal uisutada, siis pooljäätunud jää läheb konarlikuks ja pärast on kehv uisutada,” ütles Parbus.

See, millal uisutama tasub minna, sõltub tema sõnul ilmast. „Kui külmetab, siis varsti,” ütles Parbus.

Kui palju uisurada Väikesel viigil linnale maksma läheb, see selgub Parbuse sõnul hooaja lõpus, sest ei ole ette teada, kui tihti tuleb rada lumest puhastada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont
Tont

Mis uisurada, kùlma pole ju olnudki ?? 🐏 Miks peavad normaalsed inimesed ònnetuse korral kinni maksma selliste klounide pààste ja ravikulud ? Linnavalitsus peaks kehtestama ohutusnormid jåàpaksuse kohta, millal vòib jààle minna.

wpDiscuz