Kunstirühmitus Noolegrupp avab Haapsalu linnagaleriis näituse

Näituse ülesseadmine Haapsalu linnagaleriis. Foto: Erakogu
Näituse üles seadmine Haapsalu linnagaleriis. Foto: erakogu

Kunstirühmitus Noolegrupp (Triinu Jürves ja Villem Jahu) avab laupäeval Haapsalu linnageleriis näituse.

Väljapanek on loodud spetsiaalselt Haapsalu linnagalerii jaoks. Publikul on galeriis võimalus näitusele loomingulist kaastööd teha. Soovi korral saab kokku leppida ka rühmituse tegevust ja näituse saamislugu tutvustavat kunstnikutuuri või haridusprogrammi.

„Nagu ikka, toimub seegi kord ujumine eri teemade ja tõlgenduste vahele jäävas sogases vees, kust hea õnne korral on võimalik välja õngitseda nii mõnigi huvitav olukord ja õige tunne,” seisab näituse tutvustuses.

Näituse keskne objekt on konstrueeritud traditsioonilise kalapüügimõrra eeskujul, sellega on võimalik püüda näiteks psühholoogilistes, ühiskondlikes või majanduslikes vetes. Ja vaadata, mis või kes võrku kinni jääb. Kui jääb.

Näitus on Haapsalu linnagaleriis avatud tänasest 3. veebruarini. Avamisüritus toimub laupäeval kell 16.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments