0

Läänemaa spordielust valmib raamat ja film

Ülle Lass
Ülle Lass koostab Läänemaa spordielust raamatu.

Spordiliidu Läänela poolt oma 90. tegevusaasta puhul ellu kutsutud projekti raames pannakse kaante vahele aastate jooksul Lääne maakonna parimateks sportlasteks valitud persoonide lood. Lisaks valmib Läänemaa spordielu kajastav dokumentaalfilm.

Spordiliidu Läänela tegevjuht Ülle Lass kogub infot sportlaste kohta, kes on valitud Lääne maakonna parimateks. Viimaste kümnendite puhul on abiks maakonnalehe Lääne Elu vanade numbrite spordiküljed. Kaugemasse minevikku jäävate ja vähemtuntud sportlaste jälgede ajamine võib olla aga palju keerulisem ja teha tuleb lausa detektiivitööd, vahendas “Aktuaalne kaamera“.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz