Lääne Elu paberleht, laupäeval 29. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nurme vabriku pood suleb uksed

Viimased kolm kuud on Nurme vabriku kaupluses olnud suured allahindlused, täna paneb pood uksed kinni. „Kuna peale ei tule uue hooaja kaupa, siis sellest saab igaüks aru, et ei ole mõtet kauplust pidada,” ütles Nurme vabriku poe juhataja Õie Liivlaid.

Marju Lauristin: EKRE tõi Eestisse islamistliku poliitkultuuri

Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatuse liige, emeriitprofessor Marju Lauristin ütles Lääne Elu aastalõpuintervjuus, et EKRE tõi tapmisähvarduste ja vägivalla heaks kiitmisega Eesti poliitikasse islamistliku kultuuri.

Lääne Elu aasta viimane leht teeb tagasivaate aastale 2018 ja kirjutab asjadest, mis lõppevast aastast kõlama on jäänud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aga
5 aastat tagasi

Lõpuks kinnitavad ka sotsid, et vägivald kuulub islamistliku kultuuri juurde.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Austatud emeriitprofessor kõlaks siis usutavalt, kui tema südamesõbral ja aatekaaslasel Tarandil oleks labakäsi kehast eraldatud peale mikrofonivargust vastavalt islami tavadele. Huvitav, kas sotsidel on mingi konkurss käimas, et kes suudab jaburama looga EKRE aadressil lagedale tulla?

Mnjah
5 aastat tagasi

Marju on jäänud ahtakeseks ja mõistus nõdraks. Aga eks esivanemate veri möllab täiega ja punane katk on talle armas. Sotsid on nii rumalad, et kaevavad endale ise hauda teiste halvustamisega. Äkki keskenduks sellele, et kuidas edasi, milleks meile iseseisev riiki, eesti keel ja kultuur, inimeste heaolu… Raha ei tule seina seest ning seda oskab igaüks ümber jagada. Küsimus on, et kuidas suurendada ilma maksukoormuse tõusuta riigi tulusid ja milliseid ühised prioriteedid Eestile ja eestlastele seame? Kahjuks tuleb ainult suust sooja õhku, aga äkki ronib jälle motika selga ja saab jälle vähemalt nalja.