Ülle Lass sai kultuurkapitali spordi aastapreemia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ülle Lassile andis preemia üle kultuuriminister Indrek Saar. Foto Raigo Pajula

Spordiliidu Läänela peasekretär Ülle Lass oli üks seitsmest spordivaldkonnas tegutsevast inimestest, kes sai kultuurkapitali kehakultuuri- ja spordi sihtkapitali aastapreemia.

Aastapreemia saajad kuulutati välja täna õhtul auhinnagalal „Spordiaasta tähed 2018” Saku suurhallis.

Ülle Lass teenis aastapreemia välja Läänemaa spordielu edendamise eest.

Peale Lassi pälvisid aastapreemia Eesti jäähoki pikaaegne edendaja Jaan Ahi, triatloni populariseerija ja võistluste korraldaja, silmapaistvate liikuma kutsuvate eeskujuprojektide algataja Ain-Alar Juhanson, spordijuht ja õppejõud, kauaaegne ja edukas kestvusalade juhendaja, mitmete olümpiasportlaste treener Harry Lemberg, Eesti võrkpalli pikaajaline edendaja koondise mängijana, võrkpallitreenerina,  õppejõuna ja koolitajana ning õppematerjalide looja Ellen Liik, pikaaegne spordi- ja liikumisharrastuse edendaja, eriilmeliste spordi- ja liikumisharrastuse sündmuste ja sarjade läbiviija Urmo Raiend ning UEFA superkarika 2018. a finaalmängu korraldamise eest Tallinnas Anne Rei.

Eesti Kultuurkapitali nõukogu esimees, kultuuriminister Indrek Saar õnnitles kõiki laureaate. „Aastapreemiad pälvisid inimesed, kelle tegevus ja panus spordivaldkonna arengusse on olnud silmapaistev. Nad on innustanud meid rohkem liikuma ning loonud meile võimalused tervislikumalt elada ning spordist rõõmu tunda. Õnnitlen südamest kõiki laureaate ja tänan tehtud töö eest!“ ütles Saar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üllest
5 aastat tagasi

Ülle on üks mootor ja eestvedaja, kes on andnud oma südame Läänemaale. Ta on siin nii spordi kui varasemalt noorsootöö jaoks teinud mitme eest! Palju õnne Ülle ja energiat edaspidiseks!

huviline
5 aastat tagasi

Tubli, Ülle. Ikka jaksu jätkamiseks.

Naaber
5 aastat tagasi

Mille eest?

tea
5 aastat tagasi
Reply to  Naaber

töö.