Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Maire Forsel: mikroettevõtlus ääremaal on võimalik

Möödunud neljapäeval rääkis Leisi Lapikoja perenaine Maire Forsel Haapsalu kutsehariduskeskuses oma konarlikust teekonnast palgatöölisest edukaks ettevõtjaks.
Tema peamine sõnum on: kõik on võimalik. Selleks, et saada ettevõtjaks, ei pea sul olema palju raha ega ka tähtsaid tutvusi. Tuleb lihtsalt pihta hakata.

Noorimad narkotarvitajad on 12aastased

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter tunnistas Haapsalu volikogu ees noorte kuritegevusest rääkides, et politseile teevad muret alaealiste narkoväärteod.
Tänavu on selle nädala seisuga politseis registreeritud 34 narkoväärtegu, millest 10 on seotud alaealistega.

Esimeste nimeliste pinkide aeg hakkab täis saama

Haapsalu enam kui 120 nimelisest pingist esimesed hakkavad väsima – nüüd peavad pingi tellijad otsustama, kas tellida uus pink või võtta silt endale koju mälestuseks.
Kui seitse aastat tagasi tuli pingi paigaldamise eest tasuda 200 eurot, siis sellest aastast tuleb aga nimelise pingi eest välja käia 400 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arusaamatu
5 aastat tagasi

Aga ma võtan sildi ikka koos pingiga,mis on kinni makstud ja teen ta ise korda.

linnakodanik
5 aastat tagasi

Nimelised pingid moodustavad ühe osa linnamööblist. Ilmselt linn oskas oma rahalisi vahendeid kasutada palju olulisematesse kohtadesse, kui pingid linna. Selge, et pingid ei ole igavesed, aga linnavalitsus oleks võinud rohkem heaperemehelikumalt suhtuda linnale tehtud kingitustesse (õigeaegselt kokku korjama ja talveks ulu alla, veidigi kõpitsema, kui vandaalid nende kallal rammu katsunud jms)