Lääneranna vallajuhid kandideerivad Keskerakonna nimekirjas riigikokku

BNS

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Keskerakonna nimekirja kandidaate Pärnumaa valimisringkonnas juhib majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Samas nimekirjas pürivad parlamenti ka Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets ja abivallavanem Andres Annast.

Pärnumaal kandideerivad lisaks Kadri Simsonile Pärnu abilinnapea Marko Šorin, Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets, Pärnu linnavolikogu aseesimees Hillar Talvik, ettevõtja Krista Nõmm, Lääneranna valla abivallavanem Andres Annast, Paikuse osavallakogu liige ja Pärnu linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liige Ardo Aasa, ettevõtja Ants Lopsik ning Pärnu võrkpalliklubi peatreener Avo Keel, edastas Keskerakonna pressiesindaja.

„Minu side Pärnumaaga on tugev – mul on Tori juured ja olen olnud kümme aastat Pärnumaa esindaja riigikogus,” ütles Simson.

„Meie peamiste valimislubaduste seas leiab mitmeid taristuprojekte eesotsas Rail Balticu, kohaliku lennujaama ja neljarealise Via Balticaga, kuid loomulikult on seal ka lubadusi, mis aitavad vähendada ühiskondlikku ebavõrdsust. Pean siinkohal silmas näiteks meie plaanitud erakorralist pensionitõusu, et aastal 2020 kasvaksid pensionid kokku saja euro võrra. Muidugi toetan ka maksusüsteemi, mis leevendab keskmist ja väikest palka teenivate inimeste maksukoormust,“ rääkis Simson.

2015. aasta riigikogu valimistel kogus Simson Pärnumaal 5726 häält.

Mikk Pikkmets oli Keskerakonna liige 29. jaanuariost 2002 kuni 3. maini 2012. Praegu Pikkmets ühtegi erakonda ei kuulu.

Andres Annast astus Keskerakonda tänavu 24. novembril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tere tali
4 aastat tagasi

Simson pani just Pärnu raudtee kinni. Kuidas see peaks arengule kaasa aitama. Muudkui lubatakse ehitada ja arendada, aga tegelikult rohkem lammutaja kui ehitaja.

Villem
4 aastat tagasi

Ja promoüritused käivad tööajal, vallarahvas aga maksab selle kõik kinni. Ei rohkem neil selle valla etteotsa asja ei tohiks olla.