1

Hannes Danilov sai Confido erameditsiinikontserni juhiks

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 

Haapsallane Hannes Danilov (pildil) asus detsembrist juhtima Eesti erameditsiinikontserni Confido Healthcare Group.

Confido Healthcare Groupi ühe omaniku Tarmo Laanetu sõnul on kontserni eesmärgiks olla erameditsiini teerajaja Eestis ning täiendada riigi poolt pakutavaid teenuseid parimal võimalikul moel. “Eraettevõtja asi on pakkuda turu ootustele vastavaid teenuseid ning Hannes Danilovi kogemuste toel plaanime juba lähiaastail kasvada Eesti suurimaks eraarstiabi pakkujaks,“ rõhutas Laanetu, kelle sõnul plaanib Confido laiendada oma tegevust mitmetesse uutesse valdkondadesse.

“Ma olen alati olnud veendumusel, et solidaarsus on ja jääb Eesti tervishoiu põhialuseks. Samas on täiesti loomulik areng, et iga päevaga kasvab nõudlus täiendavate teenuste järele ja erakliinikutel on sageli võimalus reageerida ootustele kiiremini ning arvestada teenuste ülesehituses ja kvaliteedis erinevate sihtrühmade huve,” selgitas Hannes Danilov, kes viimased viis aastat töötas Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liikmena.

Danilov lisas, et ise arstiabi eest tasuvate patsientide hulk, kes soovivad saada kogu ambulatoorse teenuse ühest kohast, on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud. “Kui enamik Eesti erameditsiinis tegutsejaid on keskendunud mõnele kitsale valdkonnale, siis minu juhtida ja arendada on nüüdsest ettevõtete grupp, mis koondab ligi sadat Eesti tipparsti ja spetsialisti rohkem kui 20 erialalt ning omab muuhulgas vaimse tervise keskust, töötervishoiukliinikut, radioloogilistele teenustele spetsialiseerunud kliinikut ning pakub sõltuvushäirete ravi,” ütles Danilov.

Confido Healthcare Groupi kaheliikmelisse juhatusse kuulub koos Hannes Daniloviga Confido erameditsiinikeskust juhtiv Kadi Lambot. Hannes Danilov on Eesti tervishoius tippjuhina töötanud viimased 20 aastat. Ta juhtis kümme aastat Eesti haigekassat ning on töötanud TÜ kliinikumi juhatuse liikmena, sotsiaalministeeriumi ja Tallinna ülikooli kantslerina ja Lääne maavanemana. Danilov on Maailma Tervishoiuorganisatsiooni ekspert Kõrgõzstanis ja eelnevalt ka Kasahstanis ning on nõustanud sotsiaalvaldkonnas Gruusiat ning Moldovat. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli keemikuna ning täiendanud end Harvardi ülikoolis, Stockholmi majandusülikoolis ja Estonian Business Schoolis.

Confido Healthcare Groupi kuulub pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Erameditsiinikeskus, Confido Vaimse Tervise Keskus, töötervishoiule keskenduv Juno Tervis ning radioloogiateenuseid osutav Nordic Imaging. Kokku koondavad grupi ettevõtted ligi sadat erinevat terviseteenuse pakkujat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
sealt
sealt

need haigekassa hädad alguse said

wpDiscuz