0

Lääne-Nigula ilmajaam pääses WMO raportisse

Lääne Elu

info@le.ee

Läinud suvi oli üks viimaste aastakümnete kuumemaid. Arhiiv

Maailma meteoroloogiaorganisatsioon (WMO) avaldas esialgse ülevaate mööduvast aastast ja nendib juba praegu, et see saab olema üks soojemaid – lausa neljandal kohal (kõige soojemad 20 aastat mahuvad kõik viimase 22 aasta hulka).

Oma esialgses raportis on WMO nimetanud ka Lääne-Nigula meteoroloogiajaamas mõõdetud kaheksat järjestikust päeva, kirjeldamaks kuumalainet Põhja-Euroopas. Lääne-Nigulas oli siis kuuma üle üle 30 kraadi. Lõplik ülevaade avaldatakse märtsikuus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz