Pärnu Postimees: Lihula tarbijate ühistu valiti Pärnumaa aasta toetajaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihula tarbijate ühistu esimees Arvo Miilmets. Foto Olev Mihkelmaa

Pärnumaa vabakonna inspiratsiooni- ja tänupäeval valiti Lihula tarbijate ühistu vabakonna 2018. aasta toetajaorganisatsiooniks, kirjutab Pärnu Postimees.

Tiitli saamisel edestas Lihula tarbijate ühistu teisi nominente nagu rahvusvaheliselt tuntud ja tervislikke eluviise toetavat OÜ Baltic Trimtexi ja Pärnus Türgi nädala korraldanud Türgi suursaatkonda.

Ühistu on toetanud Matsalu loodusfilmide festivali ja Lihula kohvikute päeva, samuti Lihula kultuuri- ja spordipäevi, mudilaste laulu- ja tantsupäevi, eakate üritusi, Lääneranna õpilasmalevat, koolide ja õpilaste ühisettevõtmisi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments