Politsei otsib Pärnus kadunud 15-aastast Ardot

Lääne Elu

info@le.ee

 

Politsei palub abi, selgitamaks 15-aastase Ardo asukohta. Ardo lahkus 17. novembril Pärnus oma kodust ja on kadunud.

Ardo oli erikoolist koju tulnud, kuid lahkus sealt 17. novembri õhtul. Poiss pidi kooli naasma 19. novembril, kuid sinna ta ei jõudnud. Ardo on ka varem ära jooksnud.

Möödunud nädala vältel õnnestus poisiga kontakteeruda telefoni teel ja sotsiaalmeedia kaudu. Politsei positsioneeris Ardo telefoni, kuid see ei andnud tulemust ja poisi asukoht on teadmata. Politseinikud on koostöös lähedastega kontrollinud võimalikke kohti, kus poiss võiks olla, kuid tulutult. Politseile teadaolevalt võib Ardo liikuda Tallinnas või selle lähistel.

Ardo on kõhnema kehaehitusega, umbes 175 cm pikk. Tal on tumepruunid juuksed, paremas kõrvas kannab ta musta kõrvarõngast. Viimati oli Ardol seljas must jope, jalas mustad teksased ja mustad tossud.

Politsei palub kõigil, kes on Ardot näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments