Kuus Haapsalu taekwondokat naasid meistrivõistluselt kümne medaliga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuus Haapsalu taekwondo esindajat naasid Eesti meistrivõistluselt kümne medaliga. Foto: erakogiu

Üle-eelmisel laupäeval olid Pärnus Eesti meistrivõistlused taekwondos neljal alal: kompleksharjutused, kahevõitlused, hüppetehnika ja jõupurustamine.

Kaks Haapsalu võistkonna liiget tulid kahevõitlustes Eesti meistriteks. Teised haapsallased kaotasid finaalis ning said hõbemedaleid. Haapsalu Katleri klubi sai 10 medalit.

Ralf Kaljuste tuli 9-10a -35kg kategooria esimeseks võites kaks matši järjest. See on juba neljas Eesti meistri tiitel tema arvel.
Jegor Vedenjapin alistas 14-15a  -70kg kategooria oma ainukese vastase puhtalt ning samuti juba mitmendat korda saab Eesti meistri tiitli.
Hõbe medalile tulid kahevõitluses: Kristjan Kaljuste (11-13a -40kg), Marvin Ankuhin (11-13a -55kg), Aleksei Bazõlev (16-17a -69kg) ja Aleksander Joonasing (-85kg).

Kõige pingelisem oli Kaljuste finaal, kus talle vastu tuli Eesti tugevaima klubi Shogen Club esindaja, kes oli tehniliselt parem ning suutis punktidega matši võita.
Järgmisena astub Kaljuste matile Valgevenes Minskis, kus toimub maailmakarika turniir.

Haapsallased teenisid veel 4 medalit kompleksharjutustes ja hüppetehnikas: pronksi said Kristjan Kaljuste ja Aleksander Joonasing. Hõbeda Aleksander Joonasing ja Jegor Vedenjapin. Kokku on klubi saanud 2 kulda, 6 hõbe- ja 2 pronksmedalit, mis on väikese osalejate arvu jaoks ülihea tulemus nii kõrge taseme turniiril

Aleksander Joonasing, MTÜ Katleri taekwondo klubi Haapsalu peatreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments