Haapsalu taekwondo-sportlased võitsid Pärnus 11 medalit

Haapsalu klubi esindajad Pärnus. Foto erakogu

MTÜ Katleri Taekwondo Klubi Haapsalu osales Pärnu Cupi nime kandval sõpruskohtumisel ja võitis sealt 11 medalit. Seega sai klubi 2018. aasta esimese turniiriga kohe veerandi kogu eelmise aasta medalisaagist (2017. aasta medalisaak oli 44 medalit).

Pärnu taekwondo-klubide treenerid olid ürituse hästi korraldanud ja see täitis hästi eesmärki anda lastele ja algajatele võimalus harjuda võistluste atmosfääriga veidi rahulikumaks ja sõbralikumas keskkonnas.

Olid ka edasijõudnute kategooriad, et kogenud sportlased saaksid parema ettevalmistuse kahe nädala pärast toimuvateks rahvusvahelisteks Eesti võitlusspordi mängudeks.

Haapsalu edasijõudnute grupis olid seitsmeaastane Gleb Gomozov, kes sai eelmisel aastal samal turniiril hõbemedali kahevõitluses ja seekord tuli ta teisele kohale nii kahevõitluses kui ka kompleksharjutustes. Kümneaastane Jan-Martti Kaljuvee, kes on treeningutel käinud vaid mõned nädalad, oli saanud vastaseks Pärnu taekwondo klubi esindaja, kes hiljem võitis kõiki selles kategoorias. Vaatamata vastaste paremusele ja pidasid poisid kenasti 2 minutipikkust raundi vastu ja said ka vastu löödud.

Kaks kuldmedalit sai Kristjan Kaljuste (sparring, 9-12 a, 32-36 kg; tul 9-7 gyp (16 osalejat)). Tema oli ka võistluste parima tehnikaga võistleja. Ühe kuld- ja ühe pronksmedali võitis Anita Bevz (sparring, 11-12 a tütarlapsed; tul 10+ tütarlapsed (8 osalejat)).

Kuldmedali võitis ka Renat Karasjov (sparring, 9-12 a, 37-45 kg).

Gleb Gomozov sai kaks hõbemedalit (sparring, 6-8 a, 25-30 kg; tul 10 gyp 6-9 a (12 osalejat)).

Ühe hõbemedali võitis Ralf Kaljuste (sparring, 8-11 a, kuni 31 kg).

Marvin Ankuhin sai kaks teist kohta (sparring, 13-14 a, kuni 45 kg; tul 6 gyp (9 osalejat)).

Pronksmedali võitis Aleksei Bazõlev (sparring, A div juuniorid).

Kokku esindas võistkonda üheksa sportlast ning abiks treenerile olid Anastasija Ilnitskaja ja tublid lapsevanemad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments