Pooled Tallinna maantee elanikud pääsevad eilsest autoga koju

Vahtra ja Tamme tänava vahelisel lõigul pääsevad eilsest elanikud koju. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Vahtra ja Tamme tänava vahelisel lõigul pääsevad eilsest elanikud koju. Foto: Arvo Tarmula

Eile õhtul pääsesid Tallinna maantee elanikud, kelle kodu on Vahtra ja Tamme ristmiku vahel, üle pika aja taas autoga koju.

„Tamme ja Niine vahel läheb veel natuke aega, kuna seal on sadevee- ja veeühendused keerukamad,” ütles teeremondi projektijuht Rašid Pulatov.

Pulatov loodab, et sealsed elanikud pääsevad autoga kodu juurde selle nädala lõpuks, kuid millal autoga ka hoovi pääseb, Pulatov ennustada ei osanud. „Võib minna poolteist nädalat, võib minna kaks nädalat, keegi tahtlikult ei venita,” ütles Pulatov.

Praegu veavad töömehed Tamme ja Niine vahelisel lõigule killustikualust liivakatet.

Praegu pääsevad Vahtra ja Tamme vahelisel Tallinna maantee lõigul elanikud autoga koju vaid Vahtra tänava poolsest otsast. Üle ristmiku tuleb sõita mööda Tallinna maanteed, Vahtra tänavalt Tallinna maanteele keerata ei saa. Samuti kodust ära minnes tuleb võtta suund Uuemõisa poole.

Tallinna maantee ehitus algas 4. oktoobril. Sellest ajast saati ei ole sealsed elanikud autoga koju pääsenud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments