Tallinna maantee saab üle kivide ja kändude valmis



Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Algab Tallinna maantee asfalteerimine. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Teearu grupi objektijuht Rašid Pulatov: "Linnasisesed objektid on alati keerulised." Foto: Arvo Tarmula

Kuigi Tallinna maantee rekonstrueerimise käigus oli mitu tõrget ja projekti tuli seetõttu käigu pealt ümber teha, on tööd praegu graafikus ja maikuus peaks asfalt maha saama.

Pärast talvist ehituspausi alustati sel esmaspäeval taas töödega. „Ehitaja lubas, et maikuus hakatakse asfalti panema ja praegu on kõik tööd graafikus. Kõige raskem osa on selja taga, suuremad probleemid lahendatud ja mingeid tõrkeid ei tohiks enam olla,” ütles Haapsalu linnavalitsuse majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann.

Teisipäeval peeti Haapsalu linnavalitsuses ehitajatega nõu. Osalesid Haapsalu linnavalitsus ja Haapsalu Linnahooldus tellijana, OÜ Tarindiprof omaniku järelevalvena, Selektor Projekt OÜ projekteerijana ja Teearu Grupp OÜ töövõtjana.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Nimi kohustuslik
“Selge on ainult see,et sa oled uskumatu-idioot, mitte toomas.”Kas viitad plaanimajandusele,et aasta lõpuga lõpeb ka finantseerimine ! Kõnepruuk aga näitab kohutavaid puujääke hariduses !

ideegeneraator
5 aastat tagasi

Jaama tänava remondi võiks teha nagu tehakse kaasavat eelarvet,kõik internetispetsialistid ,linnakodanikud ja muud asjast huvitatud isikud teevad enne remonti ettepanekud,kuidas ehitada,kuidas liiklus korraldada,palju raha kulutada.siis panna need ettepanekud hääletuseleja vastavalt häältearvule ka ehitatakse.Siis saab sellise tee nagu rahvas soovib.

Nimi kohustuslik
5 aastat tagasi
Reply to  ideegeneraator

Ideaalne ettepanek! 🙂
Näib,et linn kihab inseneridest, kuid need mingil põhjusel istuvad kommentaariumis ja õiendavad, sellisel juhul aga saaks nad konkreetselt ise teha.

Haapsalu linn Haapsalu linnas
5 aastat tagasi

jah, paraku linnavalitsususele kohe on omane suur ettenägemis ja mõtlemisvõime

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

See Tallinna mnt. ehitamine on nagu materjal tulevastele põlvedele õppetunniks kuidas asju ei aeta ja liiklust ei organiseerita !

Nimi kohustuslik
5 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Selge on ainult see,et sa oled uskumatu-idioot, mitte toomas. Seadustest,hankimisest või raha eraldadamisest ei tea sa halligi, isegi kui sellest 10 korda lehes kirjutatud.
Eks nii nagu rahvas, nii ka valitsus. Sõimad iseend.

Ei tea midagi asjadest
5 aastat tagasi

Ma tõesti ei tea neist asjadest midagi, aga kaevata linna läbiv põhimaantee üles ja jätta asi nii pea aastaks, tundub tänapäeva Euroopas müstika.

Koma
5 aastat tagasi

A mida sa kommenteerid siis,kui midagi ei tea?

Kala
5 aastat tagasi

Süda läheb lugedes soojaks – meil on linnavalitsuses pädevad ametnikud. Ikka ja alati on süüdi projekteerija, neli aastaaega ja nõukogude võim. Jääb loota et Jaama tänaval läheb paremini.