Tamme tänava ristmik häirib tee-ehitust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tamme tänava ristmik on kõrgem, kui projekt lubab. Arvo Tarmula

Tamme tänava ristmik on kõrgem, kui projekt lubab. Arvo Tarmula

Tamme tänava ristmik ei ole projekti järgi ehitatud, mistõttu kulub Tallinna maanteele rohkem aega ja raha.

Tallinna maantee rekonstrueerimisprojekt tehti eeldusel, et kõik tööd tehakse korraga. Tamme tänava valgusfooriga ristmik n-ö tõsteti projektist välja ja tehti mullu korda. Ristmik ehitati madalam, et hiljem see uuendatud maanteega kokku ehitada, aga mitte piisavalt palju madalam.

„Ristmik tehti küll madalamaks, aga on ikka kõrgem kui projektis,” ütles Haapsalu linnavalitsuse taristunõunik Sirli Vaksmann.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle Tõnisma
5 aastat tagasi

Arvaja Uus tehtav Tallinna mnt tuleb ikka ainult 30 sm madalam ja umbes samajagu KITSAM! Ootame siis kui ükskord mõni auto maja aknast sisse tuiskab, ehk leitakse mingist fondist raha, et teid õieti teha. Miks tehakse selliseid projekte ja sellised kinnitatakse???? Rääkimata Tamme-Tln mnt-Metsa ristmikust.Kilplasetöö moodi tundub olema see tegutsemine. Ei ole raha, et kogu Tln mnt korraga täies pikkuses restaureerida. Aga 2019 saab Rohuküla mnt küll remontida ja miljonid sinna matta. See tee kannataks veel mõned aastad remondini. Tuleks teha MEELEAVALDUS ja rahvas kokku kutsuda,KIRI saata Tallinna siis. Miks me laseme oma seljas sõita -transiitliiklus käib läbi linna. Majad… Loe rohkem »

Vasja Vase tänavalt
5 aastat tagasi
Reply to  Kalle Tõnisma

Hr. Kalle. Natuke naljakas pöördumine. KE on ju valitsevas koalitsioonis. Kui keskerakond väljuks koalitsioonist Harjaga, siis oleks võimalus teil ISE koos olemasoleva opositsiooniga midagi muuta linna elus ja ei ole vaja blokeerida, kirjutada kirju ja muud jama korraldada. Tamme rist pidi valmis saama enne valimisi ja see ka tehti valmis. ikkagi Haapsalu “suurehitus”, mille paistel hea end näidata ja kasutada häälte kogumisel valimistel.Kuidas ja millise tulemusega, seda suppi sööme täna. Aga see ju enam valimistulemusi ei muuda. Aga Ringtee küsimuse püstitamine on õige. Suurest Trummist kuni Randsaluni on ca 2 km ja selle tee rajamine päästaks palju Haapsalu liikluses. Valgevälja… Loe rohkem »

Kodanik1
5 aastat tagasi

Haapsalu linn ei ole suutnud see aasta isegi bussipeatuste kollaseid jooni üle värvida. Ehk paneks Metsa tänava peatustesse lisaks veel kollased kastikesed. Ei ole normaalne et bussipeatused õhtuti kinni pargitakse. Mis sest et buss enam nii hilja ei sõida.
Inimesed on värvipimedad või invaliidid et ei jaksa paar sammu rohkem teha?

4x4
5 aastat tagasi

äge oleks muidugi offroad võistlused korraldada , saab äkki veic raha juurde linnale 😀

Kikerikii
5 aastat tagasi

Ma arvan, et süüdi on linnavalitsuse kojamees või siis koristaja.

Arvos
5 aastat tagasi

Sinnakukkunud ametnikud.

Asjapulk
5 aastat tagasi

Valitsejad parteimajas omavad rahva nägu

Kodanik
5 aastat tagasi

2/3 Haapsalu ja Ridala inimestest praegusele linnavalitsusele mandaadi andis, rahvas on oma valitsejate nägu

Sass S.
5 aastat tagasi

Soss sepad , tõepoolest USKUMATU !

Vasja Vase tänavalt
5 aastat tagasi

Meie ettevõttes sellises olukorras tehakse rivistus ja kaheks loe. Number ühed lähevad sahtleid pakkima ja number kahed peavad unustama aasta tulemustasu.
Linnapea valimislubadusest : Haapsalu-Ridala valimisliit HARI on oma ala spetsialistidest koosnev meeskond. Huvitav, kuidas siis nimetada neid , kes ehitavad miskit projekti järgi ja ilma kulukate järeltöödeta ? Kas asjatundjateks ? Aeg oleks see “spetsialistide” meeskond laiali lüüa ja palgata parteitud asjatundjad. Krt, mida ka ei näpita, alati miski jama. Uus pauk on Uuemõisa poolt teel. Ootame uudistele jätku.

K.S.
5 aastat tagasi

Ristmik tehti küll madalamaks, aga on ikka kõrgem kui projektis,” ütles Haapsalu linnavalitsuse taristunõunik Sirli Vaksmann. Kas see tuli tõesti alles praegu välja? Ei usu. Miks rajatis siis vastu võeti? Näen siin poliitilise vastutuse võtmise kohta, lugupeetud laristunõunik…