Krahw jäi Haapsalu Linnahooldusele võlgu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

/IMG_3257.jpg"> Krahwi omanikud Illimar Vahtras (vasakul) ja Tõnis Mikson eelmise aasta mais enne Krahwi avamist. Foto Arvo Tarmula[/caption]

Haapsalu krahviaia servas tegutsenud Resto Krahw lõpetas ametlikult oma tegevuse, leping maja omaniku Haapsalu Linnahooldusega on lõpetatud, võlad inkassos ja söögikohta pidanud ettevõte edasi müüdud.

Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps ütles, et leping söögikohta pidanud osaühinguga Tuvi Katusel lõpetati oktoobri lõpus. Sellele eelnesid mitmed läbirääkimised teemal, kas ja kuidas raskustesse sattunud toidukohta august välja aidata. „Rääkisime ka maksegraafikust, aga ühel hetkel otsustasid nad ise, et ei ole enam mõtet,” selgitas Lõps.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lembitu
5 aastat tagasi

Poiss ära pulli. Panevad ära

Kaks tankisti ja koer
5 aastat tagasi

Kas üks mitte pole see kooli direkrissi pojake ja teine beduiini moodi võib siis kokk olla? Huvitav kui võlad tekkisid müüdi firma edasi… ehheee miilitsasse vaja viia

Ettevõtja
5 aastat tagasi

Isegi kunagi Haapsalu Linnamajanduse AS-iga maksegraafiku sõlminud – vastutulelik punt oli, olgugi, et toonaseid juhte ei tunnista enam keegi täna.

uudishimulik
5 aastat tagasi
Reply to  Ettevõtja

Mis siin seost Haapsalu Linnamajandusega?

kodanik
5 aastat tagasi

Kogu see projekt oli algusest peale täiesti jabur. Kõigepdalt hirmkallis ehitus. Selliseid tehakse siis, kui raha vedeleb maas ja sellega ei osata midagi peale hakata. Paljud olulisemad asjad, näiteks tänavad, on tegemata. Maja on ilus aga külm, mistõttu kütte peale kulub tohutu raha. Õige aeg oleks meelde tuletada, kes ehitas ja milline on tema suhe Suklesega.

Zanders
5 aastat tagasi

Jälle Lõps…

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

Jälle Zanders….