0

ERR: Osmussaare elanikud veavad talveks loomadele heina kohale ise ehitatud pargasega

Lõpuks lubas rahulikum meri alustada heina vedu Osmussaarele. Foto: erakogu

Põuase suve tõttu napib Osmussaare 300 lambale ja ligi 40 veisele talveks kohalikku söögipoolist. Kuna suure laeva rentimine heinaveoks on liiga kulukas, otsustas viie püsielanikuga Osmussaare kogukond, et nad toovad heinapallid kohale ise ujuvsillast ehitatud pargase abil.

Heinavedu Osmussaarele on käinud alates pühapäevast. Dirhami sadamas tõstetakse ujuvkaidest ehitatud alusele korraga üle paarikümne heinapalli. Osmussaarlaste paat võtab pargase sleppi ja veab selle üle mere, vahendas ERR.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz