Politseinik lõi kainenema toodud meest rusikaga näkku

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Teisipäeval mõistis Pärnu maakohus kriminaalasjas kokkuleppemenetluse korras süüdi Haapsalu staažika patrullipolitseiniku Heigo Tõlva.

Tänavu 7. juulil kell 11.30 lõi Tõlva tööl olles arestikambri ruumides sinna kainenema toodud meest rusikaga näkku. Kohtunik Piia Jaaksoo mõistis ta süüdi. Tõlva oli otsusega nõus ja midagi lisada ta sellele ei soovinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõngel
5 aastat tagasi

Zanders kõva mees oled et kuue võmmiga madistasid korraga, aga nah sa siin oma haigetest kätest jahud… on see nüüd sinu või võmmide pärast? Oled nüüd grupi peal??

uudishimulik
5 aastat tagasi

Lugupeetud ajakirjanik võiks välja uurida ,mis karistuse see mees sai ,kes politseinikule näkku sülitas.Kui ei saanud karistada selle teo eest ,järelikult on tulevikus see aksepteeritav.

Paralepa autoriteet tsiizik 1
5 aastat tagasi

Võtan tõlva vist oma kampa hoopis

tiina
5 aastat tagasi

Vägev ikka lugeda,kus üks inimene kes lihtsalt julges v ei talunud ennast alandada ja lõi inimest sai suurema karistuse: krimm ning kaotas töö, kui samas lehes on artiklis need pätid kes kes varastasid ja lõid mitu inimest oimetuks,olles tingimisi väljas,ning niikuinii maksumaksjad ei ole said lihtsalt hoiatuse.

Zanders
5 aastat tagasi

Kusjuures müts maha selle mehe ees…
Olen isegi kunagi debiilikutest politseinikega kakelnud üksi kuue politseiniku vastu.. .
Kuu aega olid käed nii paistes et ei saanud laualt leivatükki ka võtta. Aasta aega łäks et valu käsi liigutades ei tundnud..
Ja ma ei kurda kuna joove oli 3,2…
Õnnex aidati arestikambrist põgenema ja krim.asja ei juletud ka algatada…
Aga selle härra ees veelkord müts maha

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

unista edasi. kuue politseiniku vastu.

aga
5 aastat tagasi

neid tublisid ,kes ongi oma asjad pakkinud on niigi juba palju-politseinikud,päästjad,õpetajad….Ja meie ? Vaatame pealt ja kaitseme pätte…..Kuulge , ka nemad on inimesed ja kaitsata tuleb vahel ka neid.

Nii on
5 aastat tagasi

Kui oled sellise ameti valinud, siis pead arvestama, et sulle kehtivad eeskirjad. Olid hea või mitte, aga kui sa ei suuda ennast kontrollida, siis paki asjad kokku. Kõik muu on selle asja juures ebaoluline.

Kukupai
5 aastat tagasi
Reply to  Nii on

Sulle sülitatakse näkku ja sina pead selle peale naeratama ja tänama!? Aeg näitab kuhu niiviisi jõuame.

E.
5 aastat tagasi

Seekordne LE uudisnupp oli nagu kindlustusleping, mille kõige olulisem info peitub peenes kirjas artikli lõpus. Normaalses riigis pidanuks juba pealkirjas olema: arestialune joodik sülitas politseinikule näkku. Kõiksugu juhtfiguuridel on sellest muidugi kama, nende isiklik manisk jäi ju puhtaks. Nemad tulevad kokku, kui kõik sündmused on juba toimunud ja mõistavad kohut ohutult distantsilt, valgete kinnastega. Aga milline olnuks kohtumõistjate isiklik taluvuslävi? Surunuks räuskavate ja sülgepritsivate kaakide ees oma eneseväärikuse lõplikult maha nagu (nais)õpetajad mõnitavaid õpilasi taludes? Andke andeks, aga täiskasvanud mehele see ei sobi, ole sa või politseinik. Loodetavasti tõi hoop sülgepritsiva ülbiku vähemalt korrakski teadvusele. Rahatrahvid (mida ei maksta) ja… Loe rohkem »

Arvaja
5 aastat tagasi
Reply to  E.

Huvitav on mis seadusanja saeb oksa millel istub.Pätile ja vargale on kõik lubatud.

Koma
5 aastat tagasi
Reply to  E.

Selle sülitamise pealkirjaga lehte ei müü

Arvos
5 aastat tagasi

Kas näkkusülitamise eest peaks pai tegema ja lisa küsima? Tõlva oli igati tore ja abivalmis politsenik!!!

alles
5 aastat tagasi

hiljuti puutusin selle ametnikuga kokku, väga viis suhtumine oli, respekt