Omniva: Uuemõisa postkontor suleti klientide soovil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Uuemõisa postkontor on 1. juulist suletud. Arvo Tarmula foto

Uuemõisa postkontor on suletud juba alates 1. juulist.

Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv ütles Lääne Elule, et konotor suleti klientide soovil.

„Kuna Uuemõisa postkontori põhitegevuseks oli pakkide väljastamine, aga kliendid eelistaks oma saadetised hoopis ööpäevaringselt avatud pakiautomaati saada, siis lähme kliendi soovide huvides üle pakiautomaadi ja kandeteenuse kombinatsioonile,” ütles Kaiv.

Pakiautomaati pole siiani paigaldatud ja pole ka teada, millal seda tehakse.

Kaiv ütles, et esialgu oli kavas paigaldada pakiautomaat suve lõpus.

„Paraku paigalduse tähtaeg nihkus seoses pakiautomaatide tarnega,” ütles Kaiv. „Senikaua osutavad teenuseid kliendi soovitud asukohas piirkonna kirjakandjad. Palume paigalduse viibimise eest kohalike ees siiralt vabandust.”

Haapsalu aselinnapea Helen Rammu sõnul oli Omivaga kevadel Uuemõisa postkontori sulgemisest juttu. „See oli päris ammu. Seal oli vist probleemiks töötajate pidev vahetumine ja vähe vist kasutati teda ka,” meenutas Rammu.

Rammu sõnul on Uuemõisa nii Haapsalu lähedal, et linnas postkontoris käimine pole probleem. Pakkide jaoks on Uuemõisas olemas Smartposti pakiautomaat.

Endise Ridala valla alal on 1. juulist üks postkontor – Ridala postkontor. „Ridala pidi kindlasti alles jääma,” ütles Rammu. Teine postkontor asub Haapsalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tomm
5 aastat tagasi

Kõlab nagu nõukaaegne propaganda, et “rahva tungival nõudmisel”.

kodanik
5 aastat tagasi

käidi ukselt-uksele küsimas we ?