Tippspordist lahkunud Kanter tuleb Haapsallu korvpalli mängima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Gerd Kanter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Gerd Kanter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tänavu oma tippspordikarjääri lõpetanud kettaheitja Gerd Kanter mängib homme Sauna Cupil Kontsertlavade 40+ meeskonnas korvpalli.

“Eelmisel aastal käis ta ka korra platsil,” meenutas võistluse peakorraldaja Rudolf Lumiste. Tooma piirdus Kanter vaids ühe mänguga, sest kartis, et korvpalliväljakul vbõib ta end vigastada ning see lõpetanuks Kanteri tippsportlase karjääri varem, kui sportlane seda planeerinud oleks.

Kontsertavad on Sauna Cupil kahe meeskonnaga, osaletakse nii 35+ kui ka 40+ vanuserühmas.

Kanter osaleb turniiril vaid laupäeval. “Pühapäeval teda pole,” vahendas Lumiste Kanteri mänedžeri lausutut.

“Suur ja tugev mees, huvitav vaadata, kuidas ta korvpalli mängib,” on Lumiste ootusärevuses.

Nädalavahetusel peetakse Haapsalus juba 19. korda veteranide korvpalliturniiri Sauna Cup.Sauna Cupil osalevad veteransportlased Eestist, Lätist, Leedust, Poolast, Horvaatiast, Venemaalt ja Soomest.

Täna õhtul algava ja kuni pühapäevani kestaval turniiril peetakse enam kui 100 kohtumist. Mängud algavad reede õhtul kell pool seitse Haapsalu Wiedemanni spordihoones. Sissepääs tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments