Vabatahtlikud päästjad hakkavad G4S klientide tulekahjuteadetele sõitma 

Turvaettevõte G4S alustab koostööd vabatahtlike päästjatega, mis tähendab, et edaspidi võivad G4S kliendi suitsuanduri häiresignaali peale turvatöötajate asemel kontrollima minna vabatahtlikud tuletõrjujad.

„Eestit saabki turvalisemaks muuta igaühe kaasabil. Siin on üle saja vabatahtliku päästeseltsi, kes hoiavad oma kogukonna turvalisust ja G4Sil paikneb üle Eesti 75 patrulli. Koostöös suudame kiiremat abi pakkuda järjest rohkematele inimestele ja seda ka hajaasustusega piirkondades,” ütles G4S Eesti juhatuse liige ja valvedivisjoni direktor Villu Õun.

G4S tellitud turvalisusuuringust selgub, et peamiselt kardavad maamajade omanikud just tulekahju puhkemist. Samuti rõhutasid vastajad sellise lahenduse vajalikkust, kus suitsuandur edastaks häiresignaali ka turvaettevõtte juhtimiskeskusesse.

Samuti saab G4Sist vabatahtlikke päästjaid ühendava katusorganisatsiooni Päästeliidu suurtoetaja, et päästjatel oleks paremad võimalused kogukonna turvalisuse parandamiseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments