Omanik lasi ostja leidnud noore täku teise ilma saata

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Täkk Raju oli hobuseostu vahendanud Elery Artuni sõnul umbusklik ja vajas usalduse võitmiseks aega. Foto erakogu

Loomakaitsjad nõuavad, et Martna hobusepidaja Anita Linniku kohta alustataks kriminaalmenetlus, kuna naine laskis veterinaaril surmata hobuse, kelle oli lubanud uuele omanikule müüa.

„Hobusele otsiti uut kodu… See leiti, ma ütleks, et maailma parim kodu, mida võiks veel soovida. Esimene katse koju minekuks ebaõnnestus ja vajati lisaaega, aga seda ei antud kahjuks. Hobuse senine omanik ei andnud talle lihtsalt rohkem elupäevi,” kirjutas teisipäeval sotsiaalmeedias Elery Artun, kelle kaudu info loomapäästjateni ja sealt edasi politseisse jõudis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Martna Katrin
5 aastat tagasi

Omanik ju alkohoolik, elab seal koos ühe naisega mingi Hille nimeline . Anita otsis pikalt püssimeest lähiümbrusest kes looma maha laseks, uuris ka minu käest , ega ma ei tea kes tahab hobust lihaks teha .

LG Kristi
5 aastat tagasi

See ei ole meile kellegile uudis,et meie keskel on erinevaid inimesi Perverdid Sadistid jne !Aga,nüüd päris ausalt ühest asjast ma küll aru ei saa milline Looma arst paneb lihtsalt terve looma magama? Selle arsti peaks päeva pealt lahti laskma ja loomulikult ka suured trafid ja kuni aasta vabadus kaotus !!!

mimm
5 aastat tagasi

Omanik lasi hobuse hukata puhtast vihast looma vastu ! Anita talus ei ole ammu enam kõik korras, loomad on kehvasti hoitud ja puuduvad vastavad nõuded loomade pidamiseks.

aluhil
5 aastat tagasi

Kuidas veterinaar nõus oli noort looma teise ilma saatma? Arusaamatu.