Tasuta raamatute laat tuleb Haapsalus ka sel sügisel

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu raamatukogu korraldab ka tänavu Nostalgiapäevade raames 8. septembril tasuta raamatute laada.

“Tasuta raamatute laat on suurepärane võimalus endale koju uusi ja põnevaid raamatuid leida ning seda täiesti tasuta. Kui aga kodus on raamatuid, mis on jäänud niisama riiulisse tolmu koguma, siis nüüd on taas võimalus nad raamatukokku tuua,” ütles Lääne Maakonna Keskraamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Liina Valdre.

Raamatud tuleks tuua Haapsalu raamatukogu kojulaenutusse (Posti 3). Raamatukogu võtab raamatuid vastu tavapärastel raamatukogu lahtiolekuaegadel: E-R kell 10-18 ja L 10-15. Kes raamatukokku raamatuid tooma ei jõua, siis võib neid tuua ka otse laadale.

Laadale võib tuua nii eesti- kui ka võõrkeelseid raamatuid. Peaasi, et nad oleksid hästi hoitud ja puhtad.

Laat on avatud 8. septembril kell 10.00 – 15.00. Ilusa ilmaga toimub laat Haapsalu kultuurikeskuse ees platsil (Posti 3), vihmase ilmaga kultuurikeskuses sees.

Paneme koos raamatud uuesti ringlusesse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz