Läänemaa talunikud ja ettevõtjad avavad Valge Daami ajal kohaliku toidu hoovi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kohaliku toidu hoov. Foto Elar Piir

Juba teist korda avavad Läänemaa talunikud ja toidutootmisega tegelevad ettevõtjad Haapsalus Valge Daami päevade ajal kohaliku toidu müügi. Eelmisel aastal kohaliku toidu turuna, sellel aastal pisut muudetud kujul kohaliku toidu hoovina. Huvilistele pakutakse piirkonnas kasvatatud toorainest valmistatud toitu, mida saab kohapeal söömiseks osta. Samuti on võimalus kaasa osta tooteid alates jahust, käsitööleivast kuni hoidiste ja küpsetisteni.

Koostöös on välja tulnud Tänava talu ja Marjatar, Nõva Break, Uus-Vainu talu, Lilleparun OÜ, Tubri talu, Putkaste Kalda talu, Emesi OÜ, Roberti mesi, Lauri-Jaani talu ja Jahu-Jaan ja teised. Kohaliku toidu hoov on avatud aadressil Karja 21 Centrali maja tagahoovis vanas õunapuuaias.

Ettevõtmine saab teoks MTÜ Kodukant Läänemaa koostööprojekti „Kohalik toit kättesaadavaks“ raames, mida toetab Kodukant Läänemaa LEADER meede.

Ürituse leiab facebookist: https://www.facebook.com/events/304051503732335/

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments