Galerii: Valge Daami vehklemisturniir päädis üllatusvõitudega

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 64

Foto: Arvo Tarmula

Eile peetud Valge Daami vehklemisturniiri finaalid kujunesid dramaatilisteks heitlusteks, En Garde vehklejate jaoks kindlana tundunud turniirivõidud libisesid käest.

Naiste finaalidesse jõudsid En Garde vehklejad Katrina Lehis, Nelli Differt ja Carmen Targamaa ning Gaia-Marianna Salm klubist Tallinna Mõõk.

Meeste finaalidesse võitlesid enda koha välja Sten Priinits En Gardest, Jüri Salm (Tallina Mõõk), Ruslan Eskov (Tartu Kalev) ja Ilian Bobrov (SBSK Draakon).

Naiste poolfinaalides alistas Salm Targamaa 15:12 ja Differt Lehise 12:11.
Meeste poolfinaalides võitis Priinits Salmi 15:9 ja Eskov Bobrovi 15:2.

Finaalis pidi Differt tunnistama Salmi paremust – heitlus lõppes tulemusega 12:15.
Meeste finaal kujunes eriti dramaatiliseks heitluseks, kus kogu kohtumise vältel punktidega juhtinud Priinits andis viimases kolmandikus edu käest, Eskov viigistas 10 sekundit enne aja täistiksumist 9:9 ja suutis seejärel teha ka otsustava torke.

Valge Daami vehklemisturniiri võitjateks krooniti Gaia-Marianna Salm klubist Tallinna Mõõk ja Ruslan Eskov Tartu Kalevist.

Fotod: Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
loterii
5 aastat tagasi

Vehklemine ikka juhuse ja loterii ala.Kuidas on võimalik ,et meeste epee maailma edetabeli 406 number Eskov võidab kohalikku staari Priinitsat kes maailma edetabelis 70 kohal ja naistest täiesti tundmatu Salm maailma reiting nr 608 võidab turniiri, seejuures värske Euroopa meister Lehis jääb võistlustel kolmandaks ,ka pole teda segamas ükski koondislane.Müstika.

to loterii
5 aastat tagasi
Reply to  loterii

Kas sinu atust tuleks medalid maailma edetabeli järgi laiali jagada?