Panga küla sai kettagolfiraja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Teisipäeval, 31. juulil peetakse Panga külas Mäemõisa pargis tuttuue kettagolfiraja avavõistlused.
Ridala spordiklubi liige ja raja ehitamise algataja Pille Raudsepp ütles, et avavõistlused on eelkõige mängureeglite ja mängu käigu tutvustamiseks. Raudsepa sõnul ei ole hirmu, et rada tühjaks jääks. „Idee oma kettagolfirada ehitada tuli kohalikelt noortelt meestelt. Kolm korvi oli meil juba varem olemas ja külade mängudel pidasime ka esimesed võistlused,” ütles Raudsepp.

Uuel rajal on üheksa korvi ja visete hulga on rajameistrid hinnanud 27le. Raja pikkus on 700 meetrit, aga Raudsepa sõnul pole rada lihtne – rajale jäävad kaks tiiki ja puud.

Ehitamine läks maksma ligi 5000 eurot. 2000 eurot saadi kohaliku omaalgatuse programmist, ülejäänu andsid kunagine Ridala vald ja Haapsalu linn.

Mäemõisa park on Raudsepa sõnul kettagolfiraja jaoks nagu loodud – asub küla keskel, lähedal on suured majad ja võimla. Panga küla kettagolfirada sai valmis ja linnalt kasutusloa läinud nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
5 aastat tagasi

Tubli töö Pille Raudsepalt kohaliku spordi harrastamise võimaluste täiendamisel, mis pole sugugi lihtne olnud ja ei tule nipsust. Oli au Pillet toetada discgolfiraja projekti elluviimisel.