Aia ja Pioneeri tänav Lihulas saab ringristmiku

Lääne Elu

info@le.ee

Ringristmiku ehitamine Lihulas. Vaade Pioneeri tänavalt lasteaia suunas. Foto: Urmas Lauri

Ringristmiku ehitamine Lihulas. Vaade Pioneeri tänavalt lasteaia suunas. Foto: Urmas Lauri
Lihulas rekonstrueeritakse Aia tänava teelõiku. Aia ja Pioneeri tänava ristmik on üks keerulisemaid liiklussõlmi Lihula linnas, sest ristmikul on Lasteaia tänava poolt tulijatele halb nähtavus.

Aia tänava sõidutee lõik koos ringristmikuga rekonstrueerimist alustati pärast soojustorustike paigaldamist. Ehitustööde lõppedes on Aia tänava lõigul 160 meetri pikkune ja viie meetri laiune sõidutee, mille ühes ääres on kõnnitee.

Kõnnitee on kavandatud ka ringristmiku piirkonda. Lasteaia tänavale tuleb viis lühiajalise parkimise kohta.

Ringristmiku ehitamine Lihulas. Vaade Aia tänavale. Foto: Urmas Lauri
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peeter
5 aastat tagasi

See kes selle mõtetuse välja pakkus ei ole küll kohalik. Selle asemel ehitage kergliiklusteid aga seda ei muuda enam keegi. Lihula elanik sellise lolluse peale vaevalt tuleks aga suured juhid kõik mujal ja elavad maal oma taludes… Neid see enam ei koti aga valimistel hea näidata-tehtud !

Jaan
5 aastat tagasi

No seal ikka tohutu liiklus peal, et seda tarvis. Järgmisena võiks teha fooriga Tallinna mnt ja jaama ristmiku.

läänlane
5 aastat tagasi

Halb valik. Selle asemel oleks võinud korda teha kõnniteid (Jaama tänav, Tallinn mnt), oleks ka rohkem kasu olnud Tundub, et Lihula linnas mõeldakse ainult autodega liiklejatele.