Kuuse tänava kergliiklustee ehitushanke võitis Lääne Teed

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: arhiiv

Kuuse tänava kergliiklustee esimese etapi ehitusele laekus tähtajaks, 17. juuliks kolm pakkumust, millest parimaks osutus Lääne Teed OÜ pakkumus.

“Esmaspäeval, 30. juulil saab läbi vaidlustusperiood ja kui vaideid ei esitata, sõlmitakse hanke võitjaga leping ja töid alustatakse esimesel võimalusel,” ütles Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.
Pakkumise esitasid Lääne Teed OÜ, YIT Infra Eesti AS, Warren Teed OÜ ja AS Kiirkandur.
Kõik pakkumised ületasid koos käibemaksuga 200 000 euro piiri.

Haapsalu linna majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann selgitas, et Kuuse tänava kergeliiklustee jaoks on projekt olemas alates Tallinna maanteelt Alexela tanklast kuni Niine tänava ristini. Et projekt tervikuna on kulukas, jagati kergliiklustee rajamine kolmeks etapiks.
„Praegu hakatakse ehitama lõiku Kastani ja Kuuse tänava nurgast kuni Kastani poeni,“ ütles Vaksmann. Järgmine lõik valmib järgmisel aastal.

Projekti järgi on valgustatud kergliiklustee 3 meetrit lai ja kulgeb paralleelselt Kuuse tänavaga. Ehituse käigus tehakse korda ka lagunenud bussiooteplatvormid Vahtra tänava nurgas ja Vahtra-Kuuse tänava ristmik saab uue asfaltkatte ning ülekäiguraja.
Ehitustööde tähtaeg on kolm kuud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
5 aastat tagasi

Esimene lõik Lihula maanteest Niine tänavani, mõni kuu tagasi ehitati. Seal on kõnnitee sõidutee arvelt nii laiaks tehtud, et sõitma mahub ainult üks auto ja kui keegi tänava ääres veel pargib, siis, et mööda pääseda peab kõnnitee kaudu sõitma.