Kolmapäeval on kunstiaedade kontserdisarja esimene kontsert

Liivia Leškini ja Siggi galerii hoovis Kalda tänaval on esimene kunstihoovi kontsert. Foto erakogu

Kolmapäeval avab klarnetikvartett Woody Black 4 kunstiaedade kontserdisarja.

Sarja korraldaja, Haapsalu kultuurikeskuse direktori Gülnar Murumäe sõnul alustavad sellest suvest džässi pakkuvad aiakontserdid. Esimene kontsert toimub 18. juulil Liivia Leškini galerii hoovis Kalda tänaval, teine Epp-Maria Kokamäe galeriis 9. augustil. Seal esineb Peedu Kass.

„Mina tahaksin, et muusika tekitaks vau-elamuse,” ütles Leškin.

Muusikas võiks olla modernsust ja alternatiivsust – Leškin esitas sellise soovi ja Murumägi võttis esinejat valides seda arvesse. „Tunduvad ägedad noored ja äge kooslus,” ütles Leškin muusikute kohta.

Woody Black 4 tuli kokku kuue aasta eest, selles mängivad neli Viini muusika- ja etenduskunstide ülikooli vilistlast. Tegemist on eksperimentaalsest laadi harrastava kvartetiga, kes esitab mõnevõrra omamoodi lähenemisega džässi.

Samal ajal saab galeriis vaadata näitust. Leškin ütles, et kuigi ta on tuntud eelkõige moekunstnikuna, siis moodi ta kontserdi ajal ei näita, vaid näitab oma joonistusi ja maale.

Vihma korral toimub üritus hoovi asemel galeriis.

Sel suvel piirdub sari nende kahe kontserdiga. Sissepääs maksab 10 eurot.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments