0

Täna sai Lääne Elu 29aastaseks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ajalehe Lääne Elu esimene number ilmus 29 aastat tagasi 13. juulil 1989. Kui enamik praegusi maakonnalehti on nõukogudeaegsete rajoonilehtede järeltulijad, siis Lääne Elu ehitati ettevõtja Arne Veske ning poliitiku ja koolmeistri Andres Ammase poolt üles nullist.

Ajalehe alguspäevist kuni tänaseni töötavad toimetuses ajakirjanik Kaire Reiljan ja fotograaf Arvo Tarmula.

Lääne Elu esimeses numbris kirjutati Läänemaa Rahvarinde volikogust ja toona Saueaugu noorperemehe rollis olnud Margus Kasterpalust, intervjuu andis tollane rahandusministri asetäitja Andres Lipstok, sõna sai koolimees Voldemar Pinn ja EKP Haapsalu rajoonikomitee I sekretär Arder Väli.

Homne Lääne Elu järjekorranumbriga 4175 kirjutab heinateost, Nõva lapsevanemate kohtuasjast  Lääne-Nigula vallavalitsuse vastu, Haapsalu kodututest, bussigraafikutest ja jalgpalli MMist.

Kõige värskemad uudised ja reportaažid Läänemaa ja Lääneranna valla elust ilmuvad aga 29aastase Lääne Elu veebis.

Aitäh, et tellite ja loete meid!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz