Galerii: kuursaalis toimuvad filmivõtted

Kuursaalis toimuvad parfüümireklaami võtted. Foto: Arvo Tarmula

Kuursaalis toimuvad India parfüümireklaami võtted.

Reklaam jõuab eetrisse Indias ning see valmib sealse produktsioonifirma ja Allfilmi ühistööna. „Neil oli vaja ilusat kohta mere ääres,“ ütles reklaami tootmisjuht Kristofer Piir.

Nii pakkuski Piir indialastele välja Haapsalu kuursaali. Filmivõtetel osaleb kokku 60 näitlejat ja 40 meeskonnaliiget. Peanäitleja on Prantsusmaalt, teised näitljead on Eestist, nemad on valgetes kostüümides massistseenides ning väiksemates kõrvalrollides.

Millist reklaami täpsemalt filmitakse, ei ole teada, sest Piir ei tohtinud seda öelda. Võtted kestavad terve tänase päeva ning reklaami näeb vaid India kanalites.

Kuursaal on filmivõtete tõttu täna suletud.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mur mur kennade
5 aastat tagasi

ilmselt tegu odava parfüümi reklaamiga, kui nii vähe rahvast massistseenis

Ometi on
5 aastat tagasi

Need õudsad monstrumid ära koristatud sealt saalist, leti kohalt. Ega neid enam ometi tagasi ei monteerita. Ehk nüüd saavad kohalikud luksuskoha pidajad aru, kuidas peaks see koht välja nägema. Lootus jääb…