9

Otseblogi: tasu eest Tallinnast Taeblasse, edasi tasuta Haapsallu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kas Eestile on võimalik teha ring peale ühegi sõidu eest sentigi maksmata? Tasuta maakonnaliinidega võiks see teoreetiliselt ju võimalik olla. ERR-i ajakirjanikud Merit Maarits ja Anette Parksepp proovivadki kolme päevaga ümber Eesti sõita, kasutades selleks ainult tasuta busse. Nende teekonda saab kolme päeva jooksul jälgida ERR-i live-blogi vahendusel.

09/07/2018 13:13
Naudime Haapsalu suve. Pisut vähem kui tunni pärast istume Lihula bussile. Siin mängivad bussisüsteem ja haldusreform meie kahjuks: Läänemaa lõunapiirini tasuta bussid ei vii, Lihula asub nüüd Pärnumaal ja kuna meie oleme üle 20 ja alla 62 aasta vanad, siis tasuta me sinna sõita ei saa. Läänemaad ümbritsevate tasuliste liinidega maakondade ringist maksmata läbi ei pääsegi. Pärnumaa bussisüsteemi järgi peaksime aga pääsema vaid ühe euroga.

Jälgi sõitu siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Fred Leonard
Fred Leonard

Tere kõigile,

Kas teil on rahalisi raskusi ja vajate rahalist abi
käsi? Kas olete võlgades madal krediit? Vajadus finantsabi
vastavad teie isiklikele vajadustele? Otsi enam! Konsulteerige liidu kapitaliinvesteeringuga ja tehke lõplik lahendus oma finantsprobleemidele. Me anname laenu väga madala intressimääraga, saame sul laenu anda.

Nüüd võtke meiega ühendust: unioncapitalinvestment.org@gmail.com ja olge üks nendest, kes annavad tunnistust oma usaldusväärsetest teenustest.

Tervitab,
Liidu kapitaliinvesteeringud,
Autoriõigus © 2019 Liidu kapitaliinvesteeringute organisatsioon.

Ženja
Ženja

See on keskerakondliku laristava idiootsuse elav tagajärg. Ja tehke endale selgeks, et tasuta lõunaid ei eksisteeri

töötu
töötu

Tasuta – tähendab kasutaja ei pea teenuse eest maksma. Mis siin keerulist? Loomulikult kusagil keegi maksab. Sarnaselt toimivad päästeteenistus, haridussüsteem, jms, s.h isegi tänavavalgustus on meil tasuta ja keegi ei imesta.

Zanders
Zanders

Haapsalu ju mõtetute alkohoolikute nn.Pihkupeksu pealinn…
Sukles ja Käsu Taavi selle pealt kena kasumi lõikavad….

ebakorrektsus...
ebakorrektsus...

…peale ühe välendi pole peas midagi? Miks sõimad korralikke kodanikke? Kogu linn pole kusagil ühesuguste elanikega. Eemaldada selline nõme mittemidagiütlev udu.

Zanders
Zanders

Mingit möttetut möla postitate siin…

Zanders
Zanders

Mida te pederastid ohite siin…
23.06 maksis Haapsalust Rannakülla ostetud bussipilet täpselt 5 juudirublalist..vahemaa 8 kilomeetrit…
Takso oleks odavam…

ooh, tase
ooh, tase

Mis sõnu veel oled õppinud?

sotsialist
sotsialist

iga revolutsioon nõuab ohvreid, nii tasuta transport kui ka väärakas vananemine, loodame , et peale kohaliku GOERLO plaani elluviimist tõuseb hüppeliselt ka majandus, nööri-, seebi- ja kirstuvabrikute näol

wpDiscuz